Over hotel Melinda

Hotel Melinda staat steevast voor 'ervaring'. Het hotel wordt namelijk al sinds 1984 uitgebaat door dezelfde eigenaar-uitbater: Michel Friederichs.

Omdat Hotel Melinda alle belang hecht aan de mening van hun klanten, heeft het hotel zich in de loop der jaren steeds aangepast aan de evoluerende technieken en aan de wensen van de talrijke klanten.

Omdat Hotel Melinda perfect alle wensen en behoeften van hun klanten in vervulling wil laten brengen, is 'persoonlijk contact' het Leitmotiv van het hotel. Dankzij trouwe medewerkers die al reeds heel wat jaren tot uw dienst staan, voelt u zich hier volledig thuis. 

Ooit begon het allemaal met de ‘kamer en ontbijt’ formule. Ondertussen is Hotel Melinda geëvolueerd naar een waardig hotel met restaurant voor de hotelgasten.

Dankzij het goede restaurant, waar Hotel Melinda u graag verwent, kan het als een van de enige hotels in Oostende u half-pension, arrangementen en à la carte aanbieden. Ook 's avonds kunt u in alle comfort genieten van een lekker diner. 

Jaar na jaar worden het hotel en het restaurant gerenoveerd om u steeds in de beste omstandigheden te kunnen verwelkomen.

Kom gerust onze kamers en restaurant zelf eens ervaren.

Hopelijk tot binnenkort.  

  • dsc0223.JPG
  • dsc0038.JPG
  • dsc0234.JPG
  • dsc0242.JPG
  • dsc0219.JPG
Webontwikkeling door Ntriga.Agency